Com cancel·le o allargue una reserva?
Toca la teua reserva per a cancel·lar-la, o afig franges al final per a allargar-la.
Cancel·lar
- En Reserves, tria l'espai i el dia de la teua reserva.
- Toca la teua franja.
- Toca Cancel·la reserva.
Allargar
Una reserva només es pot allargar pel final, si la franja següent està lliure. Toca Afegir franja en la targeta de la teua reserva, o toca la franja lliure que hi ha just darrere. Amb Llevar franja l'acurtes.
Articles relacionats
¿Et queda algun dubte? Escriu-nos a soporte@bloqia.es.