Com cancel·lo o allargo una reserva?
Toca la teva reserva per cancel·lar-la, o afegeix franges al final per allargar-la.
Cancel·lar
- A Reserves, tria l'espai i el dia de la teva reserva.
- Toca la teva franja.
- Toca Cancel·la reserva.
Allargar
Una reserva només es pot allargar pel final, si la franja següent està lliure. Toca Afegir franja a la targeta de la teva reserva, o toca la franja lliure que hi ha just a continuació. Amb Treure franja l'escurces.
Articles relacionats
T'ha quedat algun dubte? Escriu-nos a soporte@bloqia.es.