Podo bloquear un veciño?
Si. Deixarás de ver o que escribe e non se lle avisa.
Si.
- Mantén premida unha das súas mensaxes ou un dos seus comentarios.
- Escolle Bloquear.
Deixarás de ver o que escribe e de recibir as súas notificacións, e o voso chat directo desaparecerá da túa lista. Non se lle avisa. Seguirás vendo os avisos da comunidade.
Para desbloquealo, vai a Perfil → Veciños bloqueados.
Artigos relacionados
Quédache algunha duda? Escríbenos a soporte@bloqia.es.