Com esborre el meu compte?
Des de Perfil → Esborra el meu compte. És irreversible.
- Ves a Perfil.
- Toca Esborra el meu compte i confirma-ho.
S'esborren les teues dades personals, les teues comunitats membres, els teus fitxers pujats i el teu compte d'accés. És irreversible.
Si ja no tens accés a l'app, escriu-nos a privacidad@bloqia.es des del correu del teu compte.
Articles relacionats
¿Et queda algun dubte? Escriu-nos a soporte@bloqia.es.