Como borro a miña conta?
Desde Perfil → Eliminar a miña conta. É irreversible.
- Vai a Perfil.
- Toca en Eliminar a miña conta e confírmao.
Bórranse os teus datos persoais, as túas comunidades membro, os teus arquivos subidos e a túa conta de acceso. É irreversible.
Se xa non tes acceso á app, escríbenos a privacidad@bloqia.es desde o correo da túa conta.
Artigos relacionados
Quédache algunha duda? Escríbenos a soporte@bloqia.es.