Com esborro el meu compte?
Des de Perfil → Elimina el meu compte. És irreversible.
- Ves a Perfil.
- Toca Elimina el meu compte i confirma-ho.
S'esborren les teves dades personals, les teves comunitats membres, els teus fitxers pujats i el teu compte d'accés. És irreversible.
Si ja no tens accés a l'app, escriu-nos a privacidad@bloqia.es des del correu del teu compte.
Articles relacionats
T'ha quedat algun dubte? Escriu-nos a soporte@bloqia.es.