Como saio dunha comunidade?

En Selecciona a túa comunidade, abre o menú da comunidade e elixe Saír da comunidade.

  1. Toca o nome da comunidade arriba para abrir Selecciona a túa comunidade.
  2. Abre o menú da comunidade que queres deixar.
  3. Elixe Saír da comunidade e confírmao.

A túa conta segue existindo e podes continuar nas túas outras comunidades. Se queres borrala por completo, mira como borrar a túa conta.

Quédache algunha duda? Escríbenos a soporte@bloqia.es.