Com surto d'una comunitat?
A Selecciona la teva comunitat, obre el menú de la comunitat i tria Sortir de la comunitat.
- Toca el nom de la comunitat a dalt per obrir Selecciona la teva comunitat.
- Obre el menú de la comunitat que vols deixar.
- Tria Sortir de la comunitat i confirma-ho.
El teu compte continuarà existint i podràs continuar a les teves altres comunitats. Si el vols esborrar del tot, consulta com esborrar el teu compte.
Articles relacionats
T'ha quedat algun dubte? Escriu-nos a soporte@bloqia.es.